Wat vinden mijn klanten?

Ik kan zelf wel zeggen dat ik een ervaren en enthousiaste docent ben maar ervaringen van mijn klanten zijn natuurlijk een objectievere manier om dat te bewijzen.

“Ik speelde al jaren ventieltrombone in een band en ben naar Martien gegaan om de overstap naar schuiftrombone te maken. Martien heeft me goed geholpen om dit nieuwe instrument onder de knie te krijgen en dat is sneller gegaan dan ik had gedacht. Mijn blaastechniek is verbeterd en daar heb ik veel profijt van in mijn band. En tot slot weet Martien met een goede uitleg, voorbeelden en afwisselend lesmateriaal het studeren leuk te houden.”

Tividor

Ik wilde na een leven viool spelen ook heel graag trombone leren spelen. Je bent nooit te oud om je dromen te volgen. Martien heeft me op een heel ontspannen en leuke manier het instrument leren spelen. Muzikaliteit en natuurlijke beheersing van de klank zijn belangrijk in zijn lessen.

Christian

Mijn zoontje van 11 jaar heeft trombone les bij Martien en we zijn heel tevreden. Mijn zoontje gaat met veel plezier naar les! Martien legt rustig uit, bedenkt leuke liedjes om te spelen, en heeft merkbaar veel liefde voor het instrument. Ook bij de aanschaf van een nieuw instrument heeft hij goede tips. Martien is heel benaderbaar en betrokken, goede communicatie en mijn zoontje is heel blij met de lessen.

 

Jildou, moeder van Noah

Ben bij Martien op middelbare leeftijd begonnen om de trombone onder de knie te krijgen. De inspirerende wijze van lesgeven maakte mij altijd enthousiast om na de les aan de slag te gaan met nieuwe inzichten, tips of technieken. Martien is als geen ander in staat om flexibel in te spelen op de individuele mogelijkheden van leerlingen èn hun voorkeuren waardoor je motivatie en plezier in spelen wordt gestimuleerd. Ik benut zijn talenten nog steeds om af en toe mijn techniek te toetsen en/of kennis te maken met nieuwe muziekstijlen en speelwijzen.

Steven

Ik heb met wisselende frequenties lessen gevolgd bij Martien.Ik heb daar al heel veel geleerd. Ten eerste is hij zeer flexibel met de wisselende schema’s. Dat vind ik iig heel prettig. Belangrijker is natuurlijk dat hij veel aandacht aan de techniek besteedt. Daar begint het allemaal mee. Verder geeft hij veel ruimte voor eigen inbreng. Ik vond dat prettig maar dat is voor ieder persoonlijk om te bepalen. Tenslotte heeft hij veel materiaal om mee te oefenen en is hij zeer responsief bij vragen of verzoeken. Ook bij het uitzoeken van een nieuw instrument.

Ed

Een uitstekende muziekdocent voor trombone en andere koperinstrumenten. Leert volgens de modernste blaastechnieken en met compassie.

Gerard

Voor mij is het altijd een bijzonder half uurtje spelen bij Martien. Met zijn enthousiasme weet hij me, ook als ik wel eens een zakkertje heb, op te peppen en mij daardoor met een tevreden en blij gevoel van, ik kan het allemaal wel leren, naar huis te laten rijden.

Gert Jan

‘Van per ongeluk eens per jaar trombone spelen bij een spasskapel met Carnaval heeft Martien mij het plezier van het instrument doen groeien. Met geduld, variatie in spelen van muziekstukken. Carnaval blijft een jaarlijks ritueel van oefenronde tot probleemloos de volle drie dagen door te toeteren.’

Toon